Partner met de Nr. 1 Slaapexpert

De bron voor betrouwbare én innovatieve content over doorslapen

Partner met dé Nr. 1 slaapexpert

De bron voor betrouwbare én innovatieve content over doorslapen

(Zorg)verzekeraar

Preventie is de bewezen strategie voor een lang gezond leven. Niet voor niets is ‘levensstijl’ sinds kort een officiële leerstoel. Met onze Apps en videoprogramma, biedt u uw verzekerden/patiënten een betrouwbaar programma dat bijdraagt aan gezond slapen. 80% van de mensen slaapt te korte, onrustig of niet diep en heeft daarmee helemaal geen medisch slaapprobleem; hetgeen uitstekend (bewezen) te verbeteren is met online tools.

AOV

Wie arbeidsongeschikt raakt door bijvoorbeeld een burn-out zal zich al snel moeten richten op zijn/haar lifestyle. En slaapproblemen door onrustige gedachten zijn vrijwel inherent aan de klachten. Dé vraag is dan ‘HOE slaap ik weer gezond door?’ Een kopje koffie minder gaat niet helpen. Onze heldere stap voor stap video’s wel.

Universiteiten

Studenten hebben door de hoge werkdruk niet zelden slaapproblemen. De kern is hoe je na zware mentale inspanning toch snel tot rust kunt komen. Diep slapen is cruciaal voor een gezonde verwerking van de informatie en vooral een nieuwe dag waarin opnieuw concentratie de hoofdrol speelt om succesvol te zijn. Met onze events en online programma’s zorgen we dat elke student succesvoller is.

In company

Omdat 80% van de mensen te kort, onrustig en onvoldoende diepe slaap krijgt leiden de prestaties daar onder. Slaapkwaliteit is bewezen van grote invloed op de prestaties van mensen. Hoe meer mensen hun hersens moeten gebruiken in combinatie met een werkbelasting hoe groter de impact is van slaap. Advocaten, managers, accountants en tal van andere professionals lijden onder een matige slaapkwaliteit. Werk gaat mee naar huis en gaat ook ‘s nacht in het hoofd door! Niet gezond en vooral oneindig improductief. Met onze online tools helpen we iedereen een gezond slaapritme te ontwikkelen op basis van ons 3 X 8 uur per week principe.

Hospitality

Gasten in een hotel hebben niet zelden moeite met slaap. Ondanks de goede zorgen en een perfect opgemaakt bed speelt een vreemde omgeving parten als het gaat om slaapkwaliteit. Waarom niet uw gasten een gratis programma aanbieden met leuke én zinnige content over hoe je snel heerlijk doorslaapt. Wij hebben betrouwbare content die verder gaat dan ‘zet je smartphone uit’.

Naar hospitality >>

Media partnering

Het slechtste voor elke uitgever is het publiceren van het zoveelste herkauwde stukje onzin over slapen. Van ‘drink geen koffie’ tot ‘zet je smartphone uit’ en ‘eet dit niet’. Goed bedoeld, maar zinloos voor de lezer die het door de overvloed van herhaling in andere media, direct herkent als zinloos en daardoor een negatieve uitstraling heeft op het medium. Partnering met ons biedt u eerste klas betrouwbare en volledige content. We kunnen schakelen van print met bijvoorbeeld colums op maat naar online, events, en vice versa.

Meer weten over partnering? Start hier

1 + 9 =

Online

Leer in 7 dagen alles over je slaap en maak een persoonlijk slaapplan afgestemd op je doel en situatie. 

Boek

Leer doorslapen aan de hand van de kristal heldere uitleg en ondersteuning met world-class visuals. Revolutionair, innovatief en 100% origineel.

Events

De leukste en zinnigste 50 minuten voor iedereen. Maak in raketvaart kennis met hoe je hersenen omgaan met slaap, dat alles een slaapverstoorder kan zijn en hoe je je gedachten tot rust brengt.  Ervaar live hoe je het comfort in bed extreem kunt verhogen. Slaap dezelfde nacht weer door.